Kriya Yoga retreat cu Swami Shankarananda Giri

Romania, Baile Herculane,Vila Matei, 27-30 Octombrie

foto


Initierea in kriya Yoga este o invitatie de a face parte din binecunoscuta traditie yoga, revelata in Occident de Paramahamsa Yogananda, autorul celebrei carti “autobiografia unui Yoghin”.
Kriya este experienta directa a legaturii intime dintre sine si respiratie. aceasta experienta poate conduce la cea mai inalta realizare ca fiinta umana, a descoperirii unitatii in diversitate prin Iubire, revelind creativitatea ce transcende limitarile mintii si ne conduce spre a deveni co creatori ai Divinitatii. Devenind constienti de ceea ce noi suntem la nivel de suflet si apoi depasind pina si aceasta realizare in atingerea realitatii profunde a Sinelui, este esenta metodei de Kriya Yoga.

aceasta metoda este la dispozitia oricui doreste sa porneaca pe o cale spiritual. Este usor de asimilat si poate fi preacticata oricind. Kriya este un secret bine pastrat si numai dupa multi ani de practica intensiva i se permite aspirantului spiritual sa reveleze aceasta tehnica. astfel, maestrii acestei traditii au pastrat aceasta metoda neschimbata pentru a se asigura ca practicantii pe aceasta cale ating Realizarea Suprema.

Swami Shankarananda Giri este un moștenitor spiritual în aceasta tradiție, initierea in Kriya Yoga fiind data în forma sa originala așa cum a fost transmisa de catre linia de Maestrii, de la Babaji la Sri Yukteswar.Swami Shankarananda Giri a inceput sa dea initierea in Kriya Yoga în India inca din 1974, iar în Europa începand cu 1978 . El a invatat, de asemenea, sistemul astrologic numit astrologie Cosmica de la Maestrul sau, Swami Narayana Giri ("Prabhujee"), care la rindul sau l-a invatat direct de la Sri Yukteswar. acest sistem a fost stabilit de catre Sri Yukteswar.

Pentru informatii suplimentare contactati va rog www. kriya-yoga.com (webside India) www.herenow.dk ( Suedia and Romania) and www.herenow.ro ( Romania)


Program


27 oct 2014

  • 10.00-11.00 Conferinta de deschidere
  • 14.00-17.00 Initiere in Kriya Yoga 

Cei care au deja initierea vor primi o initiere simbolica de la Swami

  • 19.00-20.00 Meditatie


28,29 oct 2014

  • 09.00-11.00 Seminar si Meditatie
  • 14.00-16.00 astrograme

In traditia astroliogiei Cosmice a lui Sri Yukteswar, Swami Shankarananda Giri ofera sedinte private de citire a horoscopului. Pentru aceasta inscrierea dn timp este absolut necesara, timpul fiind limitat. Pentru astrograme puteti sa contrbuiti cu donatii.

  • 18.00-20.00 Seminar, Meditatie si intrebari


30 oct 2014

  • 08.30-11.00 Seminar si Meditatie
  • Informatii practiceLocatie

Acest retreat va avea loc la Baile-Herculane, Vila Matei, intr-o zona foarte frumoasa, plina de liniste, ideala pentru aprofundarea meditatiei.

Orasul Baile Herculane este situat la 180 de km de Timisoara (cel mai apropiat aeroport).
Pentru informatii suplimentare si inscriere puteti trimite mail pe adresa  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau contact telefonic la nr. +40754539757

Persoane de contact:
Matei Cimpoiasu Irina


Costul pentru retreat este


220 Euro/persoana pentru cei care au deja initierea.

acest pret include participarea la initierea in Kriya unde vor primi direct de la Swami Shankarananda Giri "the final touch", programul de conferinte si meditatii, mincare vegetariana si cazare in camera dubla (shared room)


250 Euro/persoana pentru cei care nu au initierea.

acest pret include initierea in Kriya, programul de conferinte si meditatii, mincare vegetariana si cazare in camera dubla (shared room)