Bine ati venit!

english versionenglish flag

Bun venit in universal nostru creat in “Aici si acum”, “Here and now” prin transformarea personala a fiecaruia. Pentru cei multi care cred si vor, accesul la site-ul nostru si la informatiile aferente lui va reprezenta primul pas al unui voiaj pe drumul regasirii  sensului libertatii de actiune in viata.

”Viata este suferinta” – unul din Cele Patru Nobile Adevaruri pe care le-a predat Budha dar, am spune noi suferinta este de fapt lupta pentru renuntarea la zona de confort prin schimbarea comportamentelor si eliminarea fricilor, renuntarea la vechiul Sine prin transformare si renastere si  prevenirea prin spiritualitate a nevrozelor pe care de obicei le rezolva psihoterapia. “Nevroza este intotdeauna un substitut pentru o suferinta legitima” Carl Jung.  Nu se crede nimeni Dumnezeu cu toate ca fiecare din noi este “dupa chipul si asemanarea Lui” dar ne propunem sa impartasim din experiente de viata si cunostinte de spiritualitate acumulate de-a lungul timpului, care sa ne invete sa fim atenti la viata noastra “ aici si acum” si nu in trecut sau viitor.

Daca te-ai trezi intr-o dimineata si ai afla ca este ultima ta zi, cat de diferit ti-ai organiza timpul? De fapt, in fiecare zi ar trebui sa traim ca si cum ar fi ultima. Indeplinim zilnic aceleasi sarcini monotone cand ne dorim cu totul altceva dar niciodata nu actionam pentru ca ne este foarte greu sa parasim “zona de confort”. Actioneaza acum! Si fa-o imediat folosind gandirea pozitiva.

Exista o singura modalitate de a te realiza deplin pe toate planurile, aceea de a folosi momentul prezent in “acum” si conditiile oferite “aici”.

Fii prieten cu timpul! Acorda-ti timp pentru momentul din “acum” si realizeaza ca Universul ti-a facut cadou modalitatea de a invata cum sa faci asta “aici”. Aceasta munca ne va aduce satifactia cunoasterii de Sine, ne va invata sa traim si mai ales ne va pregati pentru marea trecere spirituala dintre lumi. “Cunoscandu-te pe tine insuti vei deveni invingator!” Eche